• Meer dan 100.000 artikelen op voorraad
  • Gratis bezorgen v.a. € 399,-
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Enkel gerenommeerde tacker merken

Bevestigingsmiddelen

Bij Tacker Plaza vindt u alle bevestigingsmiddelen voor uw tackers, coilnailers, coilnageltackers, rolnageltackers en meer. We zijn dé dealer en groothandel voor iedere professional die werkzaam is in de hechttechniek. Ontdek ons enorme assortiment bevestigingsmiddelen hieronder.

  • Voor professionals en doe-het-zelvers
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 399,-
  • Binnen 48 uur geleverd
  • Spoedbestellingen binnen 24 uur

Dé leverancier van bevestigingsmiddelen

Tacker Plaza is de grootste leverancier in Nederland op het gebied van bevestigingsmiddelen voor tackers en aanverwant gereedschap. Zo kunt u bij ons al uw bevestigingsmateriaal vinden voor apparaten van Senco, Bostitch en Max. Wat betreft bevestigingsmiddelen zijn er veel verschillende soorten. Binnen ons grote aanbod vallen onder andere:

Vind de juiste bevestigingsmiddelen

Ons assortiment is groot: u vindt bij ons alle mogelijke bevestigingsmiddelen voor uw tacker of coilnailer. Voor een uitgebreidere beschrijving van al deze bevestigingsmiddelen, bekijkt u onderstaand overzicht.

Rolnagels

Onze rolnagels, oftewel coilnails, zijn uitermate geschikt voor de meest uitlopende klussen. Of het nu gaat om palletbouw of de fabricage van kratten, hekken of andere constructies, Tacker Plaza heeft een groot aanbod rvs, gegalvaniseerde en blanke rolnagels in verschillende maten. Bij ons koopt u al vanaf € 19,95 een set rolnagels van Europese topkwaliteit.

Stripnagels

Met een stripnagelapparaat versnelt u iedere timmerklus. U gebruikt stripnagels onder andere voor het bouwen van een dakconstructie, emballagebouw of houtskeletbouw. Dankzij een stripnagel tacker klaart u binnen no time iedere klus. Ook op het gebied van de stripnagels zelf heeft u een ruime keuze bij Tacker Plaza. Zo kunt u kiezen voor stripnagels 21 graden of stripnagels 34 graden, maar u kunt ook de diameter en lengte bepalen.

Nieten

Bent u door uw nieten heen of heeft u recent een nietpistool gekocht? In beide gevallen is het belangrijk dat u voor de juiste nieten kiest. Daarbij is het ook van belang om van tevoren te bepalen voor welke klus u nieten wilt gebruiken. Men gebruikt nietpistolen onder andere bij meubelbouw, plafond- en dakbeplating, timmerklussen en het hechten van gipsplaten, maar natuurlijk zijn er nog veel meer werkzaamheden waarbij een nietpistool een zeer handig gereedschap is.

Schroeven op strip en rol

Onze schroeven op strip en rol horen bij onze schroefmachines. Ze worden veelal gebruikt in de timmerindustrie, maar ook bij het plaatsen van gipsplaten zorgen onze schroefmachines voor tijdsbesparing en dus hogere efficiëntie. Schroeven op rol vindt u bij Tacker Plaza uiteraard in verschillende soorten, lengtes en diameters, zodat u de perfecte schroef vindt voor uw project.

Breedkrammen

De voornaamste toepassingen voor breedkrammen zijn verpakkingen, caravanbouw, palletbouw en -reparatie, shingles en frames. Dit bevestigingsmiddel hoort bij kramapparatuur. Breedkrammen hebben over het algemeen een grote rugbreedte en zijn feitelijk een grotere versie van nieten. Bij Tacker Plaza vindt u krammen variërend tussen de 25mm en 25,4mm.

Bradnails

Bradnails, ook wel verloren kopspijkers of pinnen genoemd, is bevestigingsmateriaal dat bijna of geheel uit het zicht blijft zodra het is aangebracht. Bij Tacker Plaza vindt u bradnails in verschillende uitvoeringen, zowel als nieten als spijkers. Welke soort u nodig heeft, is afhankelijk van uw klus, maar ook van het type tacker dat u gebruikt. Heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Pins voor beton of staal

Tacker Plaza biedt ook verschillende typen pins voor beton of staal. Dit bevestigingsmiddel is speciaal ontworpen om hout op staal of op beton te schieten. Ook hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten qua lengte en diameter.

Kwaliteit voorop

Voor alle producten die u kunt kopen bij Tacker Plaza geldt dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Ook bij onze bevestigingsmiddelen kunnen we u garanderen dat u enkel A-merken in huis haalt. Of u nu aannemer bent, industrieel ondernemer, zzp-er of particulier: u klaart de klus met onze producten van topkwaliteit. We kopen ze namelijk zelf direct in bij Europese fabrieken. We zijn groot in hechtingsapparaten én de bevestigingsmiddelen die erbij horen.

U vindt bij Tacker Plaza bevestigingsmiddelen van verscheidene topmerken in de hechtingsindustrie. Lees hieronder meer over een selectie van onze merken:

Senco

De tackers van Senco zijn populair gereedschap in de industriële wereld. Ze staan bekend om hun goede kwaliteit en gebruiksveiligheid. U vindt het bevestigingsgereedschap van Senco terug op iedere bouwlocatie ter wereld en dat is niet voor niets: ze zorgen voor een efficiëntere en bovendien veiligere manier van hechten.

Bostitch

Bostitch is een gerenommeerd merk dat wereldwijd bekend staat om zijn uitstekende hechtoplossingen. Dit merk heeft voor ieder doeleinde een geschikte coilnailer of tacker. Bostitch heeft een breed assortiment hoogwaardige apparatuur voor toepassingen in de bouw, meubelbouw, palletbouw, auto-industrie en de tuinwereld. Deze fantastische apparaten vindt u bij Tacker Plaza, met natuurlijk de daarbij horende bevestigingsmiddelen.

Max

De tackers en coilnailers van Max staan bekend om hun veelzijdigheid: ze zijn toepasbaar in veel verschillende situaties en zijn in staat om verscheidene materialen te hechten. Er zijn veel types beschikbaar van deze krachtige tackers. De experts van Tacker Plaza helpen u graag verder met het vinden van het juiste hechtingsapparaat met bijbehorende bevestigingsmiddelen.

Bevestigingsmiddelen voor iedere klus

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, kunt u bij Tacker Plaza bevestigingsmiddelen vinden voor ieder project. Of u nu bevestigingsmiddelen zoekt voor timmerklussen, meubelbouw, het vastschroeven van gipsplaten of het hechten van hout aan beton: Tacker Plaza is dé leverancier van de specifieke bevestigingsmiddelen die u nodig heeft. En niet alleen van bevestigingsmateriaal, maar ook van de bijbehorende apparatuur. Als u ook maar iets moet hechten, nagelen of schroeven, vindt u bij Tacker Plaza de apparatuur en benodigdheden die ieder project soepeler en sneller doen verlopen.

Hulp nodig?

Ons assortiment met bevestigingsmiddelen is enorm. Heeft u vragen over een bepaald bevestigingsmateriaal of heeft u misschien advies nodig over welke producten u het best kunt gebruiken voor uw toepassing? Onze experts helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 036-7604261 of ons door ons contactformulier in te vullen.