Rebartier Vlechtmachines

Rebartier vlechtmachine

Afhankelijk van de vlechtsels die geproduceerd worden, kent de vlechtmachine verschillende uitvoeringen. De Rebartier vlechtmachine kent één algemeen kenmerk, namelijk: de vlechtmachine moet elke draad afwisselend over en onder de andere draden leiden, dit terwijl het gevormde product wordt afgevoerd.

De kenmerken en voordelen van de rebartier vlechtmachine op een rijtje:

  • Eenvoudig in gebruik, veilig voor werknemers en 1 handbediening
  • Efficiënt werken met een capaciteit van 50-60 knopen per minuut
  • Licht handgereedschap, dit vermindert de werkintensiteit
  • Lithium-ion accu zorgt voor een lange werkduur en minder laadtijd
  • Diverse modellen beschikbaar voor 4 tot 60mm bindingen

De MAX Rebartier vlechtmachine is één van de snelste maar ook betrouwbaarste rebartier die er bestaat! Met deze vlechtmachine bespaart u onder andere veel tijd en geld, nog meer dan met de vorige generatie vlechtmachines. Onze rebartier vlechtmachines zijn uitgerust met een 14.4V lithium-ion accu, hiermee wordt uw productiviteit verhoogt. Door deze accu maakt u maar liefst dertig procent meer verbindingen per accu lading. Hieruit volgt dat u zo’n zessentwintighonderd bindingen per lading kan maken. Kortom u bent hierdoor vijf maal zo snel ten opzichte van handmatig vlechten. Onze vlechtmachines worden gebruikt bij constructie werkzaamheden, zoals het vlechten van bouwstaalmatten of wapeningskorven. Maar ook zeer geschikt voor het monteren van vloerverwarming, zoals activering betonkern of montage op bouwstaalmatten. Tevens bent u ook voor  vlechtdraden, accu’s en opladers, bij Tacker Plaza aan het juiste adres.

Rebartier vlechtmachine: hol vlechtsel

Het ontstaan van een cilinder met een holle kern. Bij een hol vlechtsel draait de ene helft van de spoelen linksom en de andere rechtsom, dus in twee gescheiden rijen. De golfbanen zelf liggen hierbij in een gesloten cirkelvorm.

Rebartier vlechtmachine: vlak vlechtsel

Het ontstaan van eenopgewikkeld vlak vlechtsel. Bij een vlak vlechtsel is de cirkel niet gesloten. De vlechtspelen draaien om en gaan via de andere golfbaan weer terug, dit gebeurd bij de onderbreking in de cirkel. Kortom hoe het uiterlijk van de vlecht wordt bepaald qua binding en vorm, ligt ten opzichte van elkaar aan de vorm van de vleugelwielen en de rangschikking.
Rebartier vlechtmachine: de haakneus
Een vlechtmachine kunt u bestellen met of zonder een haakneus. Veelal wordt een haakneus gebruikt om knoopverbindingen te genereren tussen de betonstaalmat en de vloerverwarmingsbuis. De haakneus bevestigd op de machine tilt de staalmat iets van de vloer, zo wordt er snel en efficiënt gevlochten.

Rebartier vlechtmachine: kenmerken en voordelen

Al onze machines worden vooraf gecontroleerd op een goede werking voordat deze bij u wordt afgeleverd. Onze machines worden geleverd onder garantie van niet goed, geld terug. Niet tevreden over een product? Dan kunt u uw product onbeschadigd retourneren, het complete aankoopbedrag krijgt u dan van ons terug.

Rebartier vlechtmachine: meer informatie

Bij Tacker Plaza vindt u op het gebied van Rebartier vlechtmachine, altijd het juiste product voor uw wensen. Wij proberen ons assortiment up to date te houden, zodat u het product dat u zoekt, ook daadwerkelijk bij ons kunt bestellen. Tacker Plaza biedt u kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen. Aangezien wij veiligheid voorop zetten kunt u gerust en veilig betalen met iDeal of per bankoverschrijving. Ook is het mogelijk om onder rembours te bestellen. Heeft u vragen over Rebartier vlechtmachine? Of welke producten wij nog meer aan u kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor advies staan wij u graag te woord.