• Meer dan 100.000 artikelen op voorraad
  • Gratis bezorgen v.a. € 399,-
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Enkel gerenommeerde tacker merken

Breedkrammen of Brede kroon nieten

Breedkrammen ofwel Brede kroon nieten zijn over het algemeen krammen, nieten met een forse rugbreedte.

Brede kroon nieten worden voornamelijk toegepast bij: frames, verpakking, chalets, caravanbouw, shingles, palletbouw en palletreparatie.

Krammen is ook wel een andere benaming voor de grotere soorten nieten, beschikbaar in vele soorten en maten.

Nieten van 25mm en 25,4mm, vindt u op deze pagina. Kijk hier voor de juiste apparaten.

De Brede kroon niet met een rugbreedte van 25,4 noemen we ook SH26 niet of van Senco de P niet

Brede kroon nieten worden veel gebruikt in de meubel industrie, Deur en raam kozijnen. dakplaten en vloeren.

Bij tacker plaza vind u een ruim assortiment aan brede kroon nieten en apparaten.

Een breedkram is een U-vorming gebogen bevestiginsmiddel. Deze kunt u bijvoorbeeld in een houten ondergrond slaan. Maar ook draad en gaas lenen zich uitstekend voor bevestiging met krammen. Bij een kram is de ene poot wat langer dan de andere poot, dit maakt het vast slaan gemakkelijker.

Breedkrammen en brede kroon nieten  bij Tacker Plaza

Tacker Plaza verkoopt vele soorten nieten en/of krammen voor ons assortiment bevestigingsapparaten en/of tackers.

Krammen noemt men ook wel grotere nieten. Bij de aanschaf van een tacker hoort ook goed bevestigingsmateriaal.

Op zich logisch, echter in de praktijk loopt er nog als een tacker vast, dit door gebruikt te maken van ondeugdelijk materiaal. Kies daarom ook altijd voor goede kwaliteit, dit hoeft geeneens duurder te zijn. Nieten zijn in te delen in: kartonkrammen, golfkrammen, stoffeernieten en bouwnieten.

Breedkrammen en een kwalitatieve tacker

Wilt u ongestoord doorwerken? Dan kunt u beter iets meer uitgeven voor een goede tacker. Met een tacker van Tacker Plaza haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis, voor een betaalbare prijs. Wij verkopen vele soorten tackers voor diverse toepassingen.
Hieronder een korte uitleg waarvoor nieten/ krammen voor gebruikt worden:

  • Kleine nieten: veelal gebruikt door stoffeerders met een stoffeertacker. Echter ook geschikt voor o.a. timmerwerk en interieurafwerking
  • Medium nieten: veelal toegepast in de interieurindustrie en interieurbouw. Zeer geschikt voor het bevestigingen van platen, tochtstrippen, pandelen en geprofileerde planken
  • Zware krammen: geschikt voor meubilair, houtbouw, caravans, bekleding, verpakkingen en zitmeubelbouw

Nieten, krammen en breedkrammen verkopen wij in vele soorten en maten, dit alles uit voorraad. Ook voor extra’s bent u bij Tacker Plaza aan het juiste adres. U kunt denken aan repeteerventielen voor een hoge arbeidspresentatie, een lange magazijn om de navultijden te verkorten, of wat dacht u van verlengde neuzen voor een betere bereikbaarheid,

Breedkrammen: meer informatie

Tacker Plaza beschikt over een ruim assortiment breedkrammen. Wij proberen ons assortiment up to date te houden, zodat u het product dat u zoekt, ook daadwerkelijk bij ons kunt bestellen.

Tacker Plaza biedt u kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen. Aangezien wij veiligheid voorop zetten kunt u gerust en veilig betalen met iDeal of per bankoverschrijving.

Ook is het mogelijk om onder rembours te bestellen. Heeft u vragen over breedkrammen? Of welke producten wij nog meer aan u kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor advies staan wij u graag te woord.