• Meer dan 100.000 artikelen op voorraad
  • Gratis bezorgen v.a. € 399,-
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Enkel gerenommeerde tacker merken

Rolnagels coilnails blank

Onze rolnagels coilnails zijn van Europese kwaliteit. Rolnagels ook wel spijkers op rol genaamd zijn er in blank, RVS of gegalvaniseerd. Deze bieden wij zowel in kleine verpakkingen als in grote verpakkingen aan.

Rolnagels coilnails blank zijn rollen die een hoeveelheid nagels op een rol zitten en worden ook wel rolspijkers genoemd. Deze worden gebruikt in een Tacker of Coilnailer . De diameter van de Tacker geeft aan welke rolnagels in de machine past, bijvoorbeeld 2.1-2.5mm geeft aan dat spijker dikte tussen de 2.1mm en de 2.5mm moet zitten.

Blanke rolnagels zijn vooral geschikt voor werkzaamheden binnenshuis. Dit omdat ze buitenshuis natuurlijk kunnen gaan roesten. De blanke rolnagels, ook wel coilnails, die wij verkopen zitten op draadgebonden rollen. De rol is over het algemeen plat, niet conisch.

Bij Tacker Plaza vindt u alles voor de doe-het-zelf-er en alles voor de vakman. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en de kleine klus. De spijkers op rol staan in een hoek van 15 graden en deze spijkers zijn geschikt voor bijna alle merken coilnailers. De spijkers worden ook wel ringnagels, rolnagels of coilnails genoemd. Heeft u twijfels of deze spijkers wel in uw tacker passen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Rolnagels coilnails blank: geschikt voor vele werkzaamheden

De coilnails worden veelal gebruikt voor reparatie en voor de productie van onder andere kisten, kratten, pallets, hekken, frames, ed. Maar de coilnails zijn ook zeer geschikt voor timmerwerk, prefab, wandpanelen, gevelbekleding, gipsplaten en alle overige bouw werkzaamheden, zowel interieur als exterieur. De coilnails worden verwerkt door een coilnagelstacker of coilnailer, die worden verkocht in vele soorten en maten. De coilnails van Tacker Plaza zijn comptabel met DIN 1052/2 en ISO 9001/2000. Naast de coilspijkers verkopen wij ook voor u de bijbehorende coilnailers, deze zijn compact, krachtig en robuust. De coilnailers zijn ontworpen voor veelvuldig gebruik op hoge snelheid. Ze hebben daarbij een geïsoleerde handvat, verstelbare luchtinlaat en uitgebalanceerde body.

Rolnagels coilnails blank

Rolnagels zijn rollen die een enorme hoeveelheid aan spijkers bevallen. Doordat de rolnagels een grote hoeveelheid aan spijkers bevat, hoeft het apparaat minder vaak geladen te worden. Vooral bij toepassingen met een groot volume is dit enorm belangrijk. Een rol met spijkers met een diameter van 2,0mm tot 2,2mm telt in de meeste gevallen 350 spijkers. Een rol met spijkers met een diameter van 2,5mm tot 3,1mm telt in de meeste gevallen 225 spijkers. Een rol spijkers voor dak toepassingen bevat gemiddeld 120 spijkers. Dit doordat deze spijkers een grotere kop hebben. De rolnagel bestaat uit maar liefst vier essentiële elementen. Deze combinatie bepaalt in grote mate voor welke hechttoepassing de desbetreffende rolnagel gebruikt kan worden. De vier hoofdelementen zijn: de kop, de punt, de schacht en de afwerking.

Rolnagels coilnails blank: meer informatie

Tacker Plaza is al vele jaren de specialist op de Nederlandse markt voor rolnagels coilnails blank, RVS of gegalvaniseerd. Wilt u meer informatie betreffende rolnagels coilnails blank, RVS of gegalvaniseerd? Of wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook speciale aanvragen gaan wij niet uit de weg!