• Meer dan 100.000 artikelen op voorraad
  • Gratis bezorgen v.a. € 199,-
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Enkel gerenommeerde tacker merken

Nieten voor verschillende tackers

Zijn de nieten van uw tacker op of heeft u onlangs een nieuw nietpistool aangeschaft, dan is het van belang dat u de juiste en geschikte nieten koopt voor uw tacker.

De juiste nietjes voor uw tacker

Welke nietjes u nodig heeft, verschilt per tacker en model. Er zijn veel verschillende soorten nietjes te koop, dus zoek eerst uit welke nietjes u nodig heeft, voordat u de aanschaf doet.

Tackerplaza biedt u een ruim assortiment aan nieten, stripnagels en t-nagels aan. Er zijn grote nietjes maar ook kleine nietjes, die weer te gebruiken zijn voor diverse materialen.

Tackerplaza heeft onder andere nietjes van type 50 en nieten van type 80, deze nietjes zijn daarnaast ook weer te verkrijgen in verschillende hoeveelheden en groottes. Wilt u advies over de correcte bevestigingsmaterialen, neem dan gerust contact met ons op.

Nieten kopen bij Tacker Plaza

U bent bij Tackerplaza aan het juiste adres als u op zoek bent naar nieten van hoogwaardige kwaliteit. Wij verkopen uitsluitend tackers en bevestigingsmaterialen van topkwaliteit.

Naast nietjes voor tackers bieden wij ook andere bevestigingsmaterialen aan, zoals t-nagels, afwerknagels en stripnagels. Grote nieten worden vaak krammen genoemd. Bij veelvoudig gebruik van uw tacker zijn bevestigingsmaterialen van essentieel belang.

Het kan zo zijn dat u voor elke klus een andere type nieten en spijkers nodig heeft, dit omdat er veel verschillende soorten nieten en spijkers beschikbaar zijn.

Lees altijd eerst de handleiding goed door, voordat u de nieten gaat verwisselen, zo voorkomt u gevaarlijke situaties. Kies voor goede kwaliteit die ook nog eens betaalbaar is. In de praktijk loopt er nog al eens een tacker vast door gebruik te maken van ondeugdelijk materiaal, wat ten koste gaat van uw dure tacker.

Diverse soorten nieten

Nieten zijn onder te verdelen in: bouwnieten, stoffeernieten, golfkrammen en kartonkrammen. Documenten niet u samen met stevige nietmachines, sterke niettangen en de daarbij behorende scherpe nietjes.

U staat er zelf niet bij stil hoe vaak u op kantoor naar de nietmachine of niettang wordt gegrepen om documenten samen te nieten. Voor een dagelijkse, vlotte kantoorwerking zijn nietjes en een nietmachine onmisbaar.

Maar ook in het bedrijfsleven, magazijn of bijvoorbeeld verpakkingsafdelingen, wordt er constant gebruik gemaakt van nieten en nietmachines.

U kunt denken aan het dichtnieten van verpakkingen en kartonnen dozen. In dit geval maken we gebruik van pneumatische of mechanische nietmachines en van zwaardere nieten, die met gemak en perfect penetreren in enkelgolf-, dubbelgolf-, of driedubbelgolfkarton.

Nieten: meer informatie

Bij Tacker Plaza vindt u op het gebied van tackers en nieten, altijd het juiste product voor uw wensen. Wij proberen ons assortiment up to date te houden, zodat u het product dat u zoekt, ook daadwerkelijk bij ons kunt bestellen.

Tacker Plaza biedt u kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen.

Aangezien wij veiligheid voorop zetten kunt u gerust en veilig betalen met iDeal of per bankoverschrijving. Ook is het mogelijk om onder rembours te bestellen. Heeft u vragen over nieten? Of welke producten wij nog meer aan u kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Ook voor advies staan wij u graag te woord.