• Meer dan 100.000 artikelen op voorraad
  • Gratis bezorgen v.a. € 199,-
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Enkel gerenommeerde tacker merken

Schroefmachines

Een handschroevendraaier is niet altijd de meest handige oplossing, wanneer je onderdelen aan elkaar moet schroeven. Het kan een vermoeiende klus zijn, als u veel schroeven achter elkaar moet schroeven. Een schroefmachine is in dit geval ideaal, u kunt vrij eenvoudig schroeven in uw desbetreffende werkstuk draaien. Een schroefmachine werkt op elektriciteit, de accu laadt u separaat van de machine op.

Schroefapparatuur: de werking

De opgeladen accu klemt u daarna aan de schroefmachine en u kunt er direct mee aan de slag. De meeste merken leveren twee accu’s. Zo kunt u er één in de schroefmachine doen en de andere in de oplader. Zo hoeft u nooit uw werkzaamheden te onderbreken, omdat de accu leeg is.

Schroefapparatuur: de opties

Schroefapparatuur is meestal een combinatie tussen een schroef- en boormachine. Door het bitje te vervangen, kunt u het type boor of type schroef kiezen. Het bitje bevestigd u in de boorhouder, waarin een bithouder zit. Ons schroefapparatuur is dusdanig ontworpen, dat u de verschillende soorten schroeven zonder gereedschap erop kunt monteren. Op de achterkant van de boorkop is de zogenaamde slipkoppeling aangebracht, met daarop cijfers. Hier kunt u de hoeveelheid kracht instellen, waarop u de schroef dient in te draaien. Uiteraard afhankelijk van de afmeting van de schroef, hardheid van het te bevestigen onderdeel en de hardheid van de ondergrond. U kunt de slipkoppeling op dusdanige wijze instellen, zodat deze niet slipt tijdens het boren.

Schroefapparatuur: veiligheid

Bij onjuist gebruik is schroefapparatuur een levensgevaarlijk instrument. Denk dus altijd aan de veiligheid van uzelf en uw omgeving! Laat nooit onbeheerd uw gereedschap achter, als er kinderen bij u in de buurt zijn. Tegenwoordig beschikt schroefapparatuur over een boor/schroefstand, daarbij is deze schroefstand vaak instelbaar naar de afgegeven kracht. Dat houdt in dat als u schroef teveel weerstand geeft, dat de schroefmachine gaat ratelen (ook wel slipkoppeling genoemd). Op deze manier weet u altijd zeker dat u uw werkstuk niet sloopt, doordat u de schroef te ver indraait.

Schroefapparatuur: meer informatie

Bij Tacker Plaza vindt u op het gebied van schroefapparatuur, altijd het juiste product voor uw wensen. Wij proberen ons assortiment up to date te houden, zodat u het product dat u zoekt, ook daadwerkelijk bij ons kunt bestellen. Tacker Plaza biedt u kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen. Aangezien wij veiligheid voorop zetten kunt u gerust en veilig betalen met iDeal of per bankoverschrijving. Ook is het mogelijk om onder rembours te bestellen. Heeft u vragen over schroefapparatuur? Of welke producten wij nog meer aan u kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor advies staan wij u graag te woord.

max schroefmachine koop je bij tacker plaza almere, met de grootste voorraad aan tackers coilnails en andere hechttechniek producten.

Wij leveren op dit moment:

  • Aerfast TS55AC Schroefmachine 25-55mm schroeven
  • Max PJD551 Schroefmachine 14,4V 25-55mm
  • Max Schroefmachine Turbodriver schroeven binnen 0,06 sec schroeven 25-41
  • schroefmachine TS 55 op Accu 14V links en rechtsdraaiend van 25-55 mm schroeven

Tackers van Max zijn krachtige hechtmachines die in veel branches gebruikt kunnen worden. Door de eenvoudige bediening van de Max Tacker en de krachtige werking kan iedereen makkelijk en eenvoudig materialen aan elkaar hechten. Door de vele mogelijkheden die een Max Tacker biedt kan er enorm veel tijd bespaard worden wanneer materialen gehecht moeten worden. Op het gebied van bevestigingsbenodigdheden heeft Max een enorm uitgebreid assortiment, ook voor accessoires, nagels, spijkers, nieten en schroeven heeft Max meer dan voldoende keuze. Door het uitgebreide assortiment kan er met een Tacker van Max bijna alles gehecht worden. Een Max Tacker is handmatige te verkrijgen op de markt maar ook geautomatiseerd. Eenvoudig weg is een Tacker een spijker/nietpistool die werkt doordat er met behulp van een veersysteem, krachtige elektromagneet of met geperste lucht nagels, nieten, schroeven of spijkers in materialen geschoten worden. Doordat dit met een enorme kracht gaat en er diverse mogelijkheden zijn wat betreft bevestigingsmaterialen, kan bijna alles aan elkaar worden gehecht. Zo kan er hout met hout, hout met beton, staal met staal of staal met beton gehecht worden zolang de juiste hecht benodigdheden maar gebruikt worden.