• Meer dan 100.000 artikelen op voorraad
  • Gratis bezorgen v.a. € 399,-
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Enkel gerenommeerde tacker merken

Golfkram Machine en golfkrammen

Golfkram Machine en golfkrammen koopt u bij tacker plaza de groothandel en officiele dealer voor de bouw, aannemer en industrie.

Wij verkopen Golfkram apparaten van het merk Senco. Golfkrammen worden gebruikt om hout aan elkaar te verbinden. vaak wordt het gebruikt in een hoekverbinding.

Van het merk Senco noemen we de krammen X kram deze hebben een golf van 25,4 mm

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd bellen of mailen.

De X golfkamen met golf van 25,4 mm
Maakt lijmen, houtbewerking, duvels, schroeven en klemmen overbodig
Senco golfkramverbindingen zijn 2 keer zo sterk als de bekende bevestigingsmiddelen.

TOEPASSINGEN
Hoekverbindingen, kasten, grafkisten, vitrines, spiegels en foto lijsten, pallets en pallet reparatie, spanten, kratten en kisten

Klantenservice Tacker Plaza

Heeft u vragen over uw bestelling of over de Senco Krammen of machien van Tacker Plaza? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 16:30 uur via de telefoon, per e-mail of via de online chat.

Tacker Plaza B.V.
Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Telefoon: 036 760 4261
Rekeningnummer: NL24 INGB 0007070888
KvK-nummer: 62559060

Golfkramapparatuur

De golfkramapparaten zijn onder andere te gebruiken bij isolatiemateriaal en tuinhuisjes, maar ook zeer geschikt in de verpakkingsindustrie en bij deur- en raamkozijnen.

De golfkramapparaten beschikken over een stevige en goede behuizing en zijn gemaakt van perfect materiaal, zo kunnen onze golfkramapparaten zeker tegen een stootje.

Tevens beschikken deze apparaten over een rubberen greep, welke weer zorgt voor extra comfort tijdens uw werkzaamheden. Golfapparaten schieten krammen af van 10mm tot 15mm en hebben een capaciteit van ongeveer 100 krammen. Dit is afhankelijk van het model.

X kramapparaten

Een X-kramapparaat is een must voor iedereen die bezig of werkzaam is in de bouwsector. De efficiëntie van dit kramapparaat is in 1 woord geweldig te noemen.

De X kramapparaat is in het gebruik eenvoudig en snel en bevestigd materialen stevig en goed. Materialen zijn met een X kramapparaat in no-time aan elkaar bevestigt.

Deze kramapparaat valt lekker in de hand, dankzij zijn unieke design. U hoeft de Kramapparaat niet strak vast te houden, dankzij de speciaal ontworpen handvat.

Voornamelijk voor het bevestigen van materialen die bestaan uit hout, is de X kramapparaat zeer geschikt!