• Meer dan 100.000 artikelen op voorraad
  • Gratis bezorgen v.a. € 399,-
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Enkel gerenommeerde tacker merken

Rolnagels coilnails gegalvaniseerd

Rolnagels coilnails gegalvaniseerd uit voorraad leverbaar ringnagels op rol gegevaniseerd ofwel verzinkt in verschillende diameters en lengte verkrijgbaar. Coilnagels koop je bij tacker plaza met de grootste voorraad aan coilnagels. Tacker Plaza verkoopt alleen rolnagels van de beste kwaliteit wij kopen onze rolnagels coilnails in uit Europese fabrieken zodat wij weten dat de kwaliteit goed is.

Gegalvaniseerde rolnagels zijn geschikt voor zowel binnen- en buitenshuis. Deze zijn draadgebonden. Dat wil zeggen dat deze door een ijzerdraad aan elkaar vast zitten. De rollen kunnen zowel plat zijn als conisch.

Omdat tacker plaza een onderdeel is van palletplaza die al jaren lang een eigen fabriek heeft in houten verpakkingen waar zoveel rolnagels worden gebruikt hebben wij aan paar jaar geleden besloten om zelf onze spijkers en rolnagels te importeren uit de fabrieken van rol nagels. Daarom kunnen wij de rol nagels zeer scherp aanbieden wij weten natuurlijk als geen ander dat de coilnails van goede kwaliteit moeten zijn om zoveel mogelijk storingen te voorkomen in het apparaat daarom kopen en verkopen wij alleen maar de beste kwaliteit spijkers. Ook voor schiethamers bent u bij Pallet Plaza aan het goedkoopste adres. De schiethamers welke wij verkopen worden ook in onze eigen productie afdeling gebruikt. Daardoor weten wij als geen ander wat voor kwaliteit wij verkopen. Let op dit zijn gegalvaniseerde coilnagels

Bij pallet plaza kopen we alleen het beste kwaliteit coilnagels in voor professioneel gebruik wij weten als geen ander hoe het is om goede kwaliteit nagels te gebruiken

Coilnails rolnagels Blank ring

Rolnagels bij tacker plaza. Rolnagel/coilnails van de beste kwaliteit koop je natuurlijk bij tackerplaza met de goedkoopste rolnagels in Nederland nergens anders goedkoper en met de beste Europese kwaliteit.
Tacker plaza is een onderdeel van palletplaza en pallet en kist producent waar jaarlijks meer dan 60 miljoen rolnagels worden gebruikt voor het maken van houten verpakkingen daarom hebben wij de beste inkoop bronnen in Europa tegen de beste prijzen direct van de fabrieken.

Wij weten ook natuurlijk dat het zeer belangrijk is om met de juiste kwaliteit rolnagels te schieten. Wij kunnen leveren o.a. Max, Bostisch en vele andere merken. Ook leveren wij compressoren en dergelijke accessoires. Wij leveren standaard: blanke, RVS of gegalvaniseerde coilnails. Mocht u op zoek zijn naar een speciale maat en deze staat niet op onze site stuur een mail naar info@tackerplaza.nl of bel 036-7604261.