• Meer dan 100.000 artikelen op voorraad
  • Gratis bezorgen v.a. € 399,-
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Enkel gerenommeerde tacker merken

Tacker merken

In het uitgebreide assortiment tackers van Tacker Plaza vindt u altijd een tacker die bij uw werkzaamheden aansluit. Bij Tacker Plaza staan wij voor u klaar en profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Keuze uit topmerken tackers van hoge kwaliteit
  • Koop hoogwaardige tackers al vanaf € 129,95
  • Levering aan bedrijven en particulieren
  • Ruim assortiment inclusief accessoires
  • Deskundig advies van specialisten

Deze merken vindt u in ons assortiment

Bij Tacker Plaza koopt u tackers van diverse topmerken. Bekijk ons assortiment per merk via de buttons hieronder.

Senco tackers van eersteklas kwaliteit

Senco tackers zijn handzaam en dus ideaal voor gebruik in kleine ruimtes. Heeft u geen elektriciteit bij de hand? Dan kiest u voor een Senco tacker die op batterijen werkt. Een andere optie is een Senco die werkt op luchtdruk. De combinatie van de hoogwaardige kwaliteit en het ergonomische ontwerp maakt deze tackers heel geschikt voor professioneel gebruik.

Een bradtacker is geschikt voor onder andere de fijne afwerking van plinten. Een coilnailer hecht uitstekend ondervloeren. Voor uw veiligheid zijn de Senco tackers voorzien van een drukknop die voorkomt dat de tacker activeert zonder dat u de trigger overhaalt. Profiteer van het gemak van Tacker Plaza en laat de Senco tacker bij een bestelling vanaf € 399,- gratis bij u thuis bezorgen.

Bekijk alle Senco tackers

Senco tacker

Optimaal gebruiksgemak met Bostitch tackers

De Bostitch tackers blinken uit in nauwkeurigheid. Ze zijn dan ook heel geschikt voor kleinere klussen of voor accuraat werk. Dat geldt voor zowel het nietpistool als de grotere tackers. Dat komt onder andere door het handzame gewicht van de verschillende modellen. Daarnaast hebben de apparaten een compacte neus en is de diepte-inslag instelbaar. Het hechten van houten of gipsen beplating aan plafonds en muren gaat moeiteloos.

Dankzij de stalen framebeschermers werkt u veilig met onze Bostitch tackers. Heeft u een spoedklus waarbij u deze tacker kunt gebruiken? Ook voor spoedleveringen kunt u rekenen op de service van Tacker Plaza.

Bekijk alle Bostitch tackers

Bostitch tacker

Max tackers voor professionele bouwprojecten

Voor ieder bouwproject is er een geschikte Max tacker bij Tacker Plaza verkrijgbaar. Kies tussen een handmatige of automatische bediening. In beide gevallen bent u verzekerd van een krachtige tacker die doelgericht hout, beton en staal hecht. Kies voor een tacker die werkt met een veersysteem, op luchtdruk of met een elektromagneet. Omdat de nagels op een rol zitten, hebben de apparaten een grote capaciteit.

Dankzij het blokkeersysteem van de trekker en het slimme contactarme systeem werkt u veilig met de Max trackers. Wilt u weten wat voor uw bouwprojecten de meest geschikte Max tracker is? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 036 760 4261 voor deskundig advies van onze specialisten.

Bekijk alle MAX tackers

Max tacker

Multifunctionele Panrex tackers

Bij het uitvoeren van allerlei soorten professionele bouwwerkzaamheden komt een Panrex tacker goed van pas. Ze werken op gas en bevestigen hout op hout, hout op gips en hout op beton. Kies voor een folienieter, een coilnailer of een bradnailer, waarmee u snel en efficiënt werkt. De Panrex tackers zijn licht van gewicht en bovendien veilig dankzij de preventie tegen dubbel schieten.

Deze tackers hechten krachtig zonder een afdruk achter te laten. Bestel de multifunctionele Panrex tacker eenvoudig en snel via onze webshop. We leveren onze producten uit voorraad, dus u ontvangt uw nieuwe tacker binnen 3 werkdagen.

Bekijk alle Panrex tackers

Panrex tacker

Tackers van Tacker Plaza voor thuisgebruik

Bent u thuis aan het verbouwen of klust u graag in uw vrije tijd? Dan bieden de Tacker Plaza tackers uitkomst. Deze huislijn tackers zijn speciaal ontworpen voor niet-professioneel gebruik en zeer geschikt voor incidentele bouwklussen. De Tacker Plaza tackers zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn voorzien van huisbescherming en zijn bij uitstek geschikt voor het hechten van hout, beton of gipsplaten.

Kies voor bevestiging middels een rol met nagels, een plastic band of met koperdraadjes. De diverse Tacker Plaza tackers in het assortiment zijn naar behoefte instelbaar. De verschillende instapmodellen worden geleverd in een praktische kunststof koffer. Bestel de Tacker Plaza tackers eenvoudig online en betaal veilig met iDEAL.

Bekijk alle Tacker Plaza tackers

Tacker plaza tacker

Koop bij Tacker Plaza tackers van topmerken

Bij Tacker Plaza koopt u de beste kwaliteit tackers van gerenommeerde tacker merken. Daarbij profiteert u van een snelle levering en deskundig advies van onze specialisten. Uw bestelling van zowel de tackers als de bijbehorende accessoires leveren we snel uit voorraad.

Neem contact op voor vragen of advies

Wilt u meer informatie over de tackers uit ons assortiment of de merken die we verkopen? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag. U neemt daarvoor contact op via info@tackerplaza.nl of via ons contactformulier. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 036 - 760 4261.