• Meer dan 100.000 artikelen op voorraad
  • Gratis bezorgen v.a. € 399,-
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Enkel gerenommeerde tacker merken

Tacker merken

Bij Tackerplaza.nl vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment bestaat dan ook enkel uit tackers van topmerken. Wanneer u uw tacker bij Tacker Plaza bestelt, profiteert u daarnaast van de volgende voordelen:

  • Topkwaliteit tackers vanaf € 199,-
  • Professioneel advies van onze specialisten
  • Tackers voor professioneel gebruik
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag

Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste tacker? Door te bellen met 036-7604261 krijgt u een van onze specialisten aan de lijn.

Senco tackers

Senco tacker

Senco tackers zijn erg populair onder professionals uit de industriële sector. Senco staat namelijk bekend om zijn hoogwaardige tackers van uitstekende kwaliteit die zeer veilig zijn in gebruik. Het merk besteedt dan ook veel aandacht aan de veiligheid, duurzaamheid en het ergonomische design van de tackers.

Bekijk alle Senco tackers

MAX tackers

Max tacker

MAX tackers staan bekend om hun eenvoudige bediening en krachtige werking. MAX is een groot merk met een breed assortiment. Dit bestaat naast tackers uit accessoires, nagels, nieten en schroeven. De tackers van MAX zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals handmatige en geautomatiseerd tackers, spijkerpistolen en nietpistolen.

Bekijk alle MAX tackers

Bostitch tackers

Bostitch tacker

Bostitch is leverancier van een zeer breed aanbod aan tackers, elk met eigen unieke eigenschappen. Zo vindt u in het assortiment van Bostitch voor elke klus de juiste tacker. Van apparaten voor de kleine doe-het-zelver tot tackers voor dagelijks gebruik door professionals uit onder andere de bouwindustrie, de meubelindustrie en de autobranche.

Bekijk alle Bostitch tackers

Panrex tackers

Panrex tacker

Panrex tackers zijn van zeer goede kwaliteit en vergelijkbaar met de tackers van MAX. De tackers zijn geschikt voor professioneel gebruik en gaan lang mee. Het merk, dat al meer dan 20 jaar actief is in de tackerbranche, heeft veel aandacht voor ontwerp, materiaalkeuze en kwaliteitscontrole.

Bekijk alle Panrex tackers

Tacker Plaza tackers

Tacker Plaza tacker

Tacker Plaza heeft een eigen lijn met verschillende instapmodellen. Deze tackers zijn niet geschikt voor dagelijks professioneel gebruik, maar wel ideaal voor wanneer u incidenteel een tacker wilt gebruiken.

Bekijk alle Tacker Plaza tackers