• Meer dan 100.000 artikelen op voorraad
  • Gratis bezorgen v.a. € 199,-
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Enkel gerenommeerde tacker merken

High pressure apparatuur

Bent u op zoek naar professioneel high pressure apparatuur, dan bent u bij Tacker Plaza aan het juiste adres.

Hoge druk apparatuur wordt ook wel pneumatisch gereedschap genoemd.

Hoge druk Apparatuur wordt aangedreven door het samendrukken van lucht. Deze apparaten zijn makkelijk te besturen, licht van gewicht, eenvoudig op te slaan, brand en explosieveilig en niet gevoelig voor temperatuurverschillen.

De diverse compressors in ons assortiment beschikken over een groot vermogen van 1600 watt, luchtverplaatsing van 90 liter per minuut, een tankinhoud van meer dan 10 liter en een laag geluidsdrukniveau.

Met hoge druk Apparatuur is tot een werkdruk mogelijk van 34 bar hierdoor zijn de tackers veel krachtiger dan de 8 bar apparaten maar ook lichter van gewicht en compacter.

High pressure apparatuur werk alleen door middel van pneumatiek. Pneumatiek is een term voor techniek, hiermee worden systemen en gereedschappen in beweging gezet, dit door middel van samengeperste gassen. Lucht wordt dus omgezet in mechanische energie. Deze desbetreffende techniek valt onder de werktuigbouwkunde. Grote voordelen van pneumatiek is dat deze een lage kostprijs heeft, eenvoudig aan te sturen is, zeer betrouwbaar is en voor vele toepassingen gebruikt kan worden.

High pressure apparatuur: de compressor

U heeft perslucht nodig om uw high pressure apparatuur/ pneumatisch gereedschap te laten werken. Om met uw gereedschap aan de slag te gaan is een persluchtslang onmisbaar. Het belangrijkste onderdeel van persluchtgereedschap is nou eenmaal perslucht. Perslucht wordt gecreëerd door een compressor. De compressor zelf is een apparaat dat gewone lucht aanzuigt, deze lucht dan comprimeert en dit vervolgens opslaat in een afgesloten ruimte. Een afgesloten ruimte is bijvoorbeeld een reservoir of een metalen tank. De lucht die is opgeslagen is samengeperst en heft gemiddeld een luchtdruk van 6 tot 22 bar. Perslucht uit een compressor kan gebruikt worden voor vele doeleinden.

High pressure apparatuur aansluiten

Heeft u een compressor dan heeft u één van de belangrijkste onderdelen om met uw high pressure apparatuur aan de slag te gaan. Alleen een compressor is niet genoeg, u heeft ook een persluchtslang nodig om uw gereedschap aan te sluiten en dus bruikbaar te maken. De persluchtslang zorgt ervoor dat perslucht naar het high pressure appartuur gaat, op deze manier kunt u met uw gereedschap aan de gang gaan.

High pressure apparatuur: meer informatie

Tacker Plaza beschikt over een ruim assortiment high pressure apparatuur. Wij proberen ons assortiment up to date te houden, zodat u het product dat u zoekt, ook daadwerkelijk bij ons kunt bestellen. Tacker Plaza biedt u kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen. Aangezien wij veiligheid voorop zetten kunt u gerust en veilig betalen met iDeal of per bankoverschrijving. Ook is het mogelijk om onder rembours te bestellen. Heeft u vragen over high pressure apparatuur? Of welke producten wij nog meer aan u kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor advies staan wij u graag te woord.