• Meer dan 100.000 artikelen op voorraad
  • Gratis bezorgen v.a. € 399,-
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Enkel gerenommeerde tacker merken

Nietapparaten en niettackers

Bespaar tijd met het bevestigen van materialen met onze professionele nietapparaten en niettackers. Onze tackers vereenvoudigen uw klussen en zijn geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden, zoals stofferen, verpakkingen afsluiten, dakdekken en materialen op hout bevestigen. Zowel doe-het-zelvers als professionals kopen daarom bij Tacker Plaza een geschikt nietapparaat voor hun klussen.

  • Handmatige nietapparaten en luchtdruk niettackers
  • In 2 dagen thuisbezorgd
  • Spoedleveringen binnen 24 uur

Bekijk onze nietapparaten en niettackers of neem contact op voor keuzehulp via telefoonnummer 036 – 760 4261 of via e-mailadres info@tackerplaza.nl.

Tackers voor verschillende nieten

Onze tackers zijn geschikt voor de periodieke klussen van doe-het-zelvers en voor dagelijks gebruik van professionals. Bepaal welke werkzaamheden u wilt uitvoeren en de materialen die u wilt bevestigen om het juiste nietapparaat voor uw klus te kopen.

Nietapparaat voor kleine nieten

Apparaten voor kleine nieten zijn perfect voor stoffeerders, maar ook geschikt voor het fijnere werk in de bouw, zoals interieurbouw. Apparaten voor kleine nieten werken vaak handmatig.

Nietapparaat voor medium nieten

Nietpistolen voor medium nieten zijn populair in de interieurbouw en de industrie. Met medium nieten zijn planken, panelen, platen en tochtstrippen eenvoudig te bevestigen.

Tackers voor zware krammen

Tackers voor zware krammen werken doorgaans op luchtdruk en zijn geschikt voor het zwaardere werk, zoals voor meubilair,  houtbouw, verpakkingen, caravans en bekleding.

Tackers voor breedkrammen

Met een tacker voor breedkrammen bevestigt u dunne en zachte materialen eenvoudig aan hout, zoals karton, papier, plastic en folie. Deze tackers raden we ook aan voor dakdekken.

Handmatige nietapparaten en luchtdruk tackers

Een handmatig nietapparaat is het gereedschap om secuur en nauwkeurig uw werkzaamheden uit te voeren. Met onze handmatige dozensluiter niet u bijvoorbeeld veilig en snel uw verpakkingen. De elektrische tackers zijn meer geschikt voor grote projecten, zoals in de interieur- en houtbouw.

Alle nietapparaten zijn fijn in gebruik en bestand tegen een stootje. De elektrische tackers beschikken over een uitstekende accu voor het leveren van langdurig vermogen en hebben daarbij een goede capaciteit aan nieten. De apparaten schieten nieten tussen de 15 mm en 50 mm en zijn geschikt voor onder meer deur- en raamkozijnen, meubel- en lijstwerk, houten panelen en tochtstrippen.

Nietapparaat

Bediening

Toepassingen

Prijs

Dozensluiter manueel
(15 – 18 mm)
Handmatig Verpakkingen Op aanvraag
Dozensluiter pneumatisch
(32 mm)
Luchtdruk Verpakkingen Op aanvraag
Nietapparaat Aerfast ASH2651
(19 – 50 mm)
Luchtdruk Shingles, kisten, emballage en kozijnen Op aanvraag
Stinger CH38 Hammer Elektrisch Dakbedekking, karton, verpakkingen en etikettering € 139,-
Nietapparaat Max TA116

(6 – 16 mm)

Luchtdruk Multiplex, interieurbouw en stofferen € 148,50
Combinailer ANB3IN1 18GA

(15 – 50 mm)

Luchtdruk Panelen, meubelindustrie, tochtprofielen, glaslatten en folie € 197,-
Nietapparaat Max TA238B 18GA
(13 – 38 mm)
Luchtdruk Kozijnen, tochtstrippen, aluminium en meubels € 240,-
Nietapparaat Max TA551
(25 – 50 mm)
Luchtdruk Kozijnen, multiplex, interieur- en meubelbouw, vloeren en stofferen € 639,95

Accessoires en nieten bestellen

Het assortiment van Tacker Plaza bestaat uit vele producten om uw klussen gemakkelijker te maken. Naast tackers van de topmerken Max en Bostitch vindt u bij ons ook accessoires en nieten, zodat u na levering direct aan het werk kan.

Betaling en levering

Selecteer de gewenste producten en vul uw gegevens in om de bestelling snel te laten verlopen. Tijdens het bestelproces ziet u ook de verzendkosten, die bepaald worden door de keuze voor reguliere verzending of een spoedverzending. Betalen doet u veilig via iDeal of een bankoverschrijving.

De levertijd is normaliter twee dagen en op aanvraag is een spoedlevering binnen 24 uur mogelijk.

Contact en keuzehulp

Heeft u vragen over onze nietapparaten of tackers? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 036 – 760 4261 of via e-mailadres info@tackerplaza.nl. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de beste tacker en andere producten voor uw klussen.