• Meer dan 100.000 artikelen op voorraad
  • Gratis bezorgen v.a. € 399,-
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Enkel gerenommeerde tacker merken

Gipsschroeven

Gipsschroeven op band zwart gefosfateerd voor gips op hout of gips op metalstud  voor-productie van houten producten, houtskeletbouw, timmerindustrie en gips op metaal studs.

Koopt u bij tacker plaza de specialist voor schroeven op band of los.

Omdat wij officiele dealer zijn van bekende A merken zoals Max, Senco en Bostitch hebben wij een ruim assortiment.

De gips schroeven op band zijn er in verschillende lengtes van 25 mm tot 55 mm.

Gipsschroeven zijn er met grove draad of fijne draad. Voor werkzaamheden van Gips op hout wordt meetstal grove draad gebruikt en voor gips op metalstud wordt fijndraad gebruikt

Mocht u schroef er niet tussen staan vraag het aan een van onze medewerker.

Schroeven op strip zwart gefosfateerd voor gips op hout, voor-productie van houten producten, houtskeletbouw, timmerindustrie en gips op metaal studs.

Fosfateren is een chemisch proces dat een laag onoplosbare fosfaten op een metaaloppervlak aanbrengt. Omdat de toplaag van het basismateriaal geen metaal meer bevat, reageert het anders dan het oorspronkelijke metaaloppervlak.

Een dergelijke laag noemt men ook wel conversie-laag. De fosfaat-laag heeft goede hechting- en corrosie-werende eigenschappen.

 

Klantenservice Tacker Plaza

Heeft u vragen over uw bestelling of over de Gipsplaatschroeven van Tacker Plaza? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 16:30 uur via de telefoon, per e-mail of via de online chat.

Tacker Plaza B.V.
Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Telefoon: 036 760 4261
Rekeningnummer: NL24 INGB 0007070888
KvK-nummer: 62559060