• Meer dan 100.000 artikelen op voorraad
  • Gratis bezorgen v.a. € 199,-
  • Spoedlevering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Enkel gerenommeerde tacker merken

Bradnails

Bradnails verschillende soorten

Bradnails voor handtackers zijn gegalvaniseerd. Door het groot slagvermogen van elektrische tackers zijn langere nieten wenselijk, de maten hiervan variëren van 6mm tot en met 30mm. De nails voor electrische tackers, zijn in verpakkingseenheden verkrijgbaar van: 600, 1000, 1100, 1200 en/of 5000 stuks. Bradnails voor pneumatische tackers zijn zeer geschikt als u het zwaardere werk gaat uitvoeren. Deze bradnails voor de pneumatische tacker zijn in de meeste gevallen beschermd met hars, daardoor gaan ze beter door het hout en worden deze beter gehecht aan het materiaal. Voor de pneumatische tacker, zijn vooral nails in de maten 15mm tot en met 65mm geschikt. Tacker Plaza beschikt over brad nails in verschillende materiaalsoorten, zoals aluminium, staal en roetsvaststaal. Bradnails zijn leverbaar op strip of op rol. Voor de gasnailer zijn specials nails ontworpen, deze hebben een D-kop. Bekijk onze website voor de geschikte bradnails voor uw tacker. Komt u er niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

Bradnails: bescherming

Tijdens het verwerken van brads dient u te zorgen voor voldoende bescherming. Aangeraden worden handschoenen en een veiligheidsbril. Uw voeten kunt u beschermen door werkschoenen te dragen. Werkt u op uw knieën? Maak dan gebruik van kniebeschermers.

Bradnails: meer informatie

Tacker Plaza beschikt over een ruim assortiment bradnails. Wij proberen ons assortiment up to date te houden, zodat u het product dat u zoekt, ook daadwerkelijk bij ons kunt bestellen. Tacker Plaza biedt u kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen. Aangezien wij veiligheid voorop zetten kunt u gerust en veilig betalen met iDeal of per bankoverschrijving. Ook is het mogelijk om onder rembours te bestellen. Heeft u vragen over bradnails? Of welke producten wij nog meer aan u kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor advies staan wij u graag te woord.