Stripnagel Tackers

 

Stripnagel tackers: groot assortiment

Stripnagel tackers zijn er van 21 o tot 34 o. De stripnagel tacker heeft een handige kleine poort waar de bevestigingsmaterialen uit komen, op deze manier kunt u precies te werk gaan. Erg handig wanneer u iets wilt bevestigen maar niet veel ruimte hebt. Stripnagelapparaten kunnen bijna allemaal gebruikt worden voor een aantal dingen. Enkele stripnagelapparaten kunnen voor iets meer klussen gebruikt worden. Deze tackers kunnen vooral gebruikt worden voor klussen zoals weg- en waterbouw, prefab bouwen, dakkapellen en houtskelet. Ook zijn er een aantal tackers die u kunt gebruiken voor kisten en palletindustrie en spanten en elementen. Voordeel hiervan is dat u met één tacker verschillende klussen kunt uitvoeren, zonder dat u voor elke klus een andere tacker nodig hebt. Grootste verschil tussen de tackers is voornamelijk de vorm en magazijnopslag. In de ene tacker kunt u 90 bevestigingsmaterialen kwijt en in de andere maar 60.

Stripnagel tackers 28 o

De stripnagel tackers 28 o is voor meerdere klussen te gebruiken, zo hoeft u niet telkens een nieuwe tacker aan te schaffen voor een andere klus. De stripnagel tackers 28 o verwerkt stripnagels met een lengte van 9 cm of van tussen de 5 cm en 10 cm, per tacker verschilt dit. De stripnagel tackers 28 o is één van de zwaarste soorten tackers, deze tacker weegt namelijk 4,6 kg. Deze tacker is onder andere te gebruiken voor klussen als het bevestigen van dakkapellen, houtskeletten en vloeren.  De stripnagel tacker werkt op luchtdruk, het apparaat is dus niet draadloos. Aan de achterkant van dit apparaat moet u een slang monteren voor de toevoer van luchtdruk. U kunt hiervoor handige compressoren aanschaffen die u gemakkelijk mee kunt nemen. Vaak passen hierin meerdere bevestigingsmaterialen in één keer, zo hoeft u het apparaat niet telkens bij te vullen.

Stripnagel tackers: meer informatie

Tacker Plaza beschikt over een ruim assortiment stripnagel tackers. Wij proberen ons assortiment up to date te houden, zodat u het product dat u zoekt, ook daadwerkelijk bij ons kunt bestellen. Tacker Plaza biedt u kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen. Aangezien wij veiligheid voorop zetten kunt u gerust en veilig betalen met iDeal of per bankoverschrijving. Ook is het mogelijk om onder rembours te bestellen. Heeft u vragen over stripnagel tackers? Of welke producten wij nog meer aan u kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor advies staan wij u graag te woord.