Rebartier vlechtmachine

Rebartier Vlechtmachine

Afhankelijk van de vlechtsels die geproduceerd worden, kent de vlechtmachine verschillende uitvoeringen. De Rebartier vlechtmachine kent één algemeen kenmerk, namelijk: de vlechtmachine moet elke draad afwisselend over en onder de andere draden leiden, dit terwijl het gevormde product wordt afgevoerd. Het product wordt gevormd door de vlechtspoelen met garen, welke door middel van vleugelwielen langs twee golfvormige geleidingen wordt gevoerd. Deze twee golfvormige geleidingen zijn in een plaat uitgefreesd boven de vleugelwielen. Vleugelwielen draaien rond, pakken vervolgens de spoel, welke deze door de golfvormige groef meeneemt en vervolgens door de volgende wiel worden overgenomen. De spoelen schuiven een kleine stukje in de breedte van wiel tot wiel, dit terwijl het vlechtsel wordt afgevoerd. In tegenstelling tot een weefsel waarvan de inslag in één keer wordt ingebracht over de volle breedte, lopen de draden diagonaal.

Rebartier vlechtmachine: hol vlechtsel

Het ontstaan van een cilinder met een holle kern. Bij een hol vlechtsel draait de ene helft van de spoelen linksom en de andere rechtsom, dus in twee gescheiden rijen. De golfbanen zelf liggen hierbij in een gesloten cirkelvorm.

Rebartier vlechtmachine: vlak vlechtsel

Het ontstaan van eenopgewikkeld vlak vlechtsel. Bij een vlak vlechtsel is de cirkel niet gesloten. De vlechtspelen draaien om en gaan via de andere golfbaan weer terug, dit gebeurd bij de onderbreking in de cirkel. Kortom hoe het uiterlijk van de vlecht wordt bepaald qua binding en vorm, ligt ten opzichte van elkaar aan de vorm van de vleugelwielen en de rangschikking.
Rebartier vlechtmachine: de haakneus
Een vlechtmachine kunt u bestellen met of zonder een haakneus. Veelal wordt een haakneus gebruikt om knoopverbindingen te genereren tussen de betonstaalmat en de vloerverwarmingsbuis. De haakneus bevestigd op de machine tilt de staalmat iets van de vloer, zo wordt er snel en efficiënt gevlochten.

Rebartier vlechtmachine: kenmerken en voordelen

De kenmerken en voordelen van de rebartier vlechtmachine op een rijtje:

  • Eenvoudig in gebruik, veilig voor werknemers en 1 handbediening
  • Efficiënt werken met een capaciteit van 50-60 knopen per minuut
  • Licht handgereedschap, dit vermindert de werkintensiteit
  • Lithium-ion accu zorgt voor een lange werkduur en minder laadtijd
  • Diverse modellen beschikbaar voor 4 tot 60mm bindingen

Al onze machines worden vooraf gecontroleerd op een goede werking voordat deze bij u wordt afgeleverd. Onze machines worden geleverd onder garantie van niet goed, geld terug. Niet tevreden over een product? Dan kunt u uw product onbeschadigd retourneren, het complete aankoopbedrag krijgt u dan van ons terug.

Rebartier vlechtmachine: meer informatie

Bij Tacker Plaza vindt u op het gebied van Rebartier vlechtmachine, altijd het juiste product voor uw wensen. Wij proberen ons assortiment up to date te houden, zodat u het product dat u zoekt, ook daadwerkelijk bij ons kunt bestellen. Tacker Plaza biedt u kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen. Aangezien wij veiligheid voorop zetten kunt u gerust en veilig betalen met iDeal of per bankoverschrijving. Ook is het mogelijk om onder rembours te bestellen. Heeft u vragen over Rebartier vlechtmachine? Of welke producten wij nog meer aan u kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor advies staan wij u graag te woord.