Niettackers

Niettackers: kwaliteit in huis

Met een niettacker van Tacker Plaza haalt u kwaliteit in huis. Het is heel verstandig iets meer uit te geven voor een goede niettacker, mits u ongestoord wilt doorwerken. Niettackers zijn onder te delen op basis van soorten nieten:

 

  • Kleine nieten: veelal ingezet door stoffeerders maar ook geschikt in de bouw voor het fijnere werk zoals interieurbouw.
  • Medium nieten: veelal toegepast in de interieurbouw en industrie. Medium nieten zijn geschikt voor het bevestigen van planken, panelen, platen en tochtstrippen.
  • Zware krammen: geschikt voor meubilair en zitmeubelbouw, houtbouw, verpakkingen, caravans en bekleding.
  • Zware breedkrammen: geschikt voor dunne/ zachte materialen zoals karton, papier, plastic en folie, welke gehecht moeten worden aan hout. Maar ook geschikt voor dakbedekking.

De tackers van Tacker Plaza zijn verkrijgbaar in verschillende merken tegen een scherpe prijs. Op onze website vindt u allerlei soorten tackers, zodat u zonder problemen de juiste tacker kunt vinden.

Assortiment Tacker Plaza

Tacker Plaza vergemakkelijkt graag u werk en heeft daarom zeer diverse topproducten in het assortiment. Denkt u aan elektrisch gereedschap, compressoren voor uw tacker en accutackers. Kunt u een bepaald product niet vinden, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Niettackers: meer informatie

Tacker Plaza biedt u kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen. Aangezien wij veiligheid voorop zetten kunt u gerust en veilig betalen met iDeal of per bankoverschrijving. Ook is het mogelijk om onder rembours te bestellen. Heeft u vragen over niettackers? Of welke producten wij nog meer aan u kunnen leveren naast niettackers? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor advies staan wij u graag te woord.