Coilnails / Rolnagel tackers

Coilnails rolnagel Tackers: batterij of luchtdruk

Een tacker werkt op een batterij en op luchtdruk. Een tacker op luchtdruk heeft als voordeel dat deze meer kracht heeft, waardoor u dus sterkere materialen aan elkaar kan vast maken. De coilnailers 15° zijn licht van gewicht en werken op luchtdruk, dit maak hem gemakkelijk in gebruik. Het magazijn bij deze tacker is speciaal zo ontworpen, omdat u in de bouw vaak in kleine ruimtes moet werken. Met het schuine magazijn wordt het makkelijker gemaakt om te werken in nauwe ruimtes. Door het schuine magazijn passen niet alle bevestigingsmaterialen erin. De krachtige coilnailers 15° hebben een rond magazijn, daarom moeten er in de coilnailers met een magazijn op een hoek van 15° ringnagels. De tackers verschillen in groottes en het aantal van het magazijn, let dus goed op bij een aankoop welke bevestigingsmaterialen u moet bestellen.

Coilnails rolnagel Tackers: voor vele doeleinden

Coilnailers worden veel gebruikt voor productie en reparatie van pallets, frames, hekken, kisten, kratten, ed, maar ook voor muren, plafonds, dakbeplating, gipsplaten, prefab, etc en uiteraard verder in de bouw, zowel interieur en exterieur . Een andere benaming voor een tacker is een spijkerpistool, omdat het spijkers schiet wanneer u de trigger ingedrukt houdt en wanneer de punt van de desbetreffende tacker een oppervlak aanraakt. De coilnailer is hierdoor beveiligd, het is dus niet mogelijk te schieten wanneer de punt niet in aanraking is met het materiaal.

Coilnails rolnagel Tackers: het perfecte hulpmiddel

Coilnails / rolnagel Tackers: Een tackers is het perfecte hulpmiddel, voor wanneer u meerdere materialen aan elkaar moet bevestigen. Een tacker zorgt dat u met veel kracht, veilig iets aan elkaar vast maakt. Tacker Plaza heeft een uitgebreid assortiment tackers van diverse merken. Wij beschikken ook over een reparatiedienst, voor als uw tacker een reparatie of onderhoud nodig heeft.

Coilnails rolnagel Tackers: meer informatie

Wilt u meer informatie betreffende Coilnails rolnagel Tackers? Of advies bij u klus? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u graag waar nodig verder.