Bradnailers

Bradnailers: uitgebreid assortiment

Bradnailers zijn onderdeel van het verzamelwoord tackers. Doordat er steeds meer vraag is naar specifiekere tackers, zijn er erg veel verschillende soorten tackers. Bradnailers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Zo is er een bradnailer 16 gauge, maar u kunt ook kiezen voor een bradnailer 18 gauge. Het verschil hierin is de grootte van de desbetreffende bevestigingsmaterialen. Al onze bradnailers worden inclusief koffer geleverd, zo kunt u de bradnailer netjes opruimen, maar is het tevens handig mee te nemen naar bijvoorbeeld uw klus/ werk. Vaak heeft een bradnailer een magazijn capaciteit van ongeveer 100 brads. Dit betekend dat u ongeveer 100 brads kunt afvuren zonder het magazijn bij te vullen. Brad zijn verkrijgbaar met een bepaald aantal die aan elkaar vast zitten.

 

Bradnailers perfect voor afwerk werkzaamheden

Zoals hierboven vermeld worden bradnailers voornamelijk gebruikt voor het perfect afwerken van diverse materialen. Zoals het vastnieten bijvoorbeeld sierlijsten, glaslatten en aftimmer werkzaamheden. Al deze materialen zijn vast te nieten met de bradnailer 16 gauge. U kunt aan de grootte van het materiaal zien welke bradnailer u nodig zou hebben. Er zijn meerdere soorten bradnailers te koop, zo is er de: bradnailer 16 gauge, bradnailer 18 gauge en de microbradnailer. Gemiddeld weegt de bradnailer 16 gauge 1,8kg. Dankzij zoveel verschillende soorten bradnailers, kunt u specifieker te werk gaan. Een groot voordeel van een aantal nieuwe soorten bradnailers, is dat deze draadloos zijn. Geen last meer van een draad dat in de weg zit of een draad dat niet lang genoeg is. Deze nieuwe bradnailers werken op een accu.

 

Bradnailers: meer informatie

Tacker Plaza beschikt over een ruim assortiment bradnailers. Wij proberen ons assortiment up to date te houden, zodat u het product dat u zoekt, ook daadwerkelijk bij ons kunt bestellen. Tacker Plaza biedt u kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen. Aangezien wij veiligheid voorop zetten kunt u gerust en veilig betalen met iDeal of per bankoverschrijving. Ook is het mogelijk om onder rembours te bestellen. Heeft u vragen over bradnailers? Of welke producten wij nog meer aan u kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor advies staan wij u graag te woord.